Ingrediencie:

  • 2 ks kuracie prsia
  • 1/2 ks šalátová uhorka
  • 8 ks reďkovka ružová
  • 1 ks červená cibuľa
  • 3 ks vajce na tvrdo
  • 5 PL biely jogurt
  • 1 ČL plnotučná horčica
  • soľ
  • mleté čierne korenie

Postup:

Kuracie prsia vložíme do hrnca s vodou a varíme na strednom plameni približne 35-40 minút. Kým sa varia môžeme si nakrájať zeleninu.

Uhorku, reďkovky, cibuľu a vajíčka nakrájame na malé kocky.
Pridáme uvarené a vychladnuté kuracie mäso natrhané na menšie kúsky a zalejeme dresingom, ktorý vymiešame z bieleho jogurtu, horčice, korenia a soli. Dobre premiešame a dáme zachladiť do chladničky.

Podávame s toastovými krutónmi.

Hotovo. Dobrú chuť!